Låvbrua Selskapslokale

Velkommen til fest!

 

LOKALET

Låvbrua er et selskapslokale der inntil 100 personer kan bespises. Vi har et fullverdig kjøkken med komfyr, 2 stekeovner, 2 kjøle- / fryseskap, stort kjølerom, steam-oppvaskmaskin, service for 100 kuverter, stort musikkanlegg som kan kobles til valgfri musikkspiller, lerret, projektor og trådløst internett.

 

Vi har også alt som trengs av bord og stoler. Duker, servietter og stoltrekk kan også leies. Vi kan skreddersy arrangementer for deg med transport, mat, servering, konkurranser / aktiviteter, opprydding, eller du kan leie kun lokale og ordne alt selv. 

 

Låvbrua selskapslokale er spesielt godt egnet til bryllup, også med vielse på stedet, konfirmasjoner, minnesamvær, bursdager og festligheter. Se flotte bilder av oppdekninger for idéer og inspirasjon til ditt selskap.

 

Lokalene er lyse og innbydende med digert panoramavindu i tverrenden med spektakulær utsikt oppover den grønne Gauldalen. 

 

I våre retter brukes kun egenprodusert økologisk storfekjøtt av Charolais. Vi ønsker å tilby en utmerket service i flotte lokaler i anledning deres Selskap.  - Vår visjon er å overgå kundenes forventninger.


MENY FRA EGEN GÅRD:
 

Festsuppe m/focaccia 

(2 serveringer)

Beinmargskraft med storfekjøtt, potet, grønnsaker, chili og hvitløk. 

Kr 190,-

 

Kremet biffgryte 

(2 serveringer)

Økologisk biffkjøtt, sopp, grønnsaker og hjemmelaget potetmos (alt. ris). 

Kr 275,-

 

Biff storfe 

(2 serveringer)

Saftig økologisk biff, hjemmelaget bearnaise, grønnsaker og fløtegratinerte poteter. 

Kr 400,-

 

Dessert

Hjemmelaget Crème Brûlée. 

Kr 50,-


Buffet, tapas og catering

Rikholdige menyer. Ta kontakt for info.


Drikke

Vi presenterer eget vinkart og drikkekart. Selskapslokalet innhenter sjenkebevilgning ved behov. Det vil si at lokalet også kan leies ut til de som ønsker egen drikke til sin anledning.

 

Foredrag og underholdning

Låvbrua Selskapslokale kan presentere en liste over tilgjengelige foredragsholdere som vinkurs, teambuilding/prosessledelse og fortellinger om arkeologi i Gauldalen, musikere fra enkel trubadur, via elegant pianobar til store artistnavn og underholdning som standup, magi/illusjoner og toastmastere om ønskelig.
 

LEIEPRISER:

 

Arrangement

Leie av selskapslokale kr 100,- pr. pers. Minimumsleie kr 4.000,-. Prisen er inkludert sluttvask.

 

Bryllup

Du belønnes med redusert leiepris om velger mat fra våre innholdsrike menyer. Du innrømmes derfor en leiepris på kun kr 12.000,-.  Prisen er inkludert sluttvask.

Velger du å bringe egen mat, eller meny fra andre tilbydere er leieprisen 

kr 14.000,-

Prisen er inkludert sluttvask

 

Konfirmasjon

Leie av selskapslokale kr 100,- pr. pers. Minimumsleie kr 4.000,-. Prisen er inkludert sluttvask

 

Minnesamvær

Vi ordner komplett pakke med oppdekking, mat og servering. Ta kontakt for pris.

Leie av bomullsduker: Kr 200,- pr .stk.

Leie av bomullsservietter: Kr 10,- pr .stk.

Leie av stoltrekk: Kr 29,- pr. stk.

 

Depositum ved leie kr 6.000,- (Gjelder bryllup)

 

Erstatning ved skade etterfakturereres etter faktiske kostnader.

Vi ser fram til å høre fra deg.

 

VIP

I tilknytning til Låvebrua Selskapslokaler ble det i januar/februar 2021 byget en splitter ny VIP frisør- og beautysalong. Denne er komplett med tipp topp moderne utstyr, innredning og alt av tilbehør. Denne kan leies og brukes i tilknytning til selskaper og arrangementer hos Låvebrua Selskapslokaler. En flott kveld kan altså tjuvstarte med hårstyling, litt god drikke og håndmat hos oss om ønskelig.

 

Låvbrua Gårdsbutikk og Selskapslokaler er medlemmer i Smak og Opplev Melhus og i Hanen.no. Det er skiltet «Låvebrua» fra E6 Kvål i begge retninger, slik at det skal være enkelt å finne fram for tilreisende.

 

Ta kontakt for et uforpliktende besøk og skreddersøm av ditt arrangement hos oss.